Cafe Willem Slok

Terras en cafe Willem Slok is open…

By in Activiteiten Slok Reacties uitgeschakeld voor Terras en cafe Willem Slok is open…

Terras en cafe Willem Slok is open…

Cafe Willem Slok is open voor iedereen die wil genieten van een goed biertje en/of andere versnaperingen. Je kunt elkaar weer spreken en ontmoeten, maar houd wel rekening met de beperkingen zoals niet staan op het terras, houd afstand en volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

We zijn ook binnen open met een beperkt aantal plekken en dat combineren we met de zitjes op het terras dat inmiddels een stukje uitgebreid is dankzij medewerking van onze buren (kapperszaak Cocopelo) waar nu ook een aantal stoelen en tafels staan waarmee we onze gewone terrascapaciteit kunnen handhaven (er is dus geen uitbreiding in het aantal stoelen!). Aanvankelijk weigerde de gemeente de uitbreiding maar kwam daarop terug na ons verzoek nog eens naar de situatie in de straat te kijken .

De openingstijden hadden we even aangepast, maar vanaf 14 juni houden we weer onze vaste openingstijden aan. De enige uitzondering is dat we in het weekeinde niet open zijn tot 02.00 uur want het terras moet om 01.00 uur dicht (behalve als het warme zomerdagen zijn – overdags boven de 25 graden – en het toegestaan is tot 02.00 uur door te gaan).

Dus openingstijden

Zondag tot en met woensdag: 16.00 – 00.00 uur

Donderdag t/m zaterdag: 16.00 – 01.00 uur

Reserveren van stoelen is niet mogelijk. Wel moet je je even melden bij de medewerker als je op een lege plek op het terras of in het cafe wil gaan zitten. Die geeft daar wel of niet toestemming voor. Als er geen plek is heeft het ook geen zin om je te melden want we doen niet aan reserveringen, we verzoeken je dan om door te lopen (sorry, wij hebben dit ook niet bedacht…).

We vragen iedereen de huisregels (die iedere dag kunnen veranderen) te respecteren en uiteraard de landelijke regels: wie ziek is of zich niet lekker voelt, vragen beleefd we om thuis te blijven.

De activiteiten van Slok zoals de quizzes (en ook cafetheater, Popronde en Smartlappen) gaan niet door zolang we nog te maken hebben met beperkingen. We bieden ook geen plek voor feestjes want dat is in de huidige omstandigheden echt niet mogelijk. Kom dus ook niet met groepen, daarvoor is er geen plek.

Post navigation