Cafe Willem Slok

Terras cafe Willem Slok is weer open…

By in Activiteiten Slok Reacties uitgeschakeld voor Terras cafe Willem Slok is weer open…

Terras cafe Willem Slok is weer open…

Op zich zijn we blij dat we weer een goed biertje mogen en kunnen tappen voor onze gasten (waarvan er velen hebben laten weten dat ze met ons meeleven en dat hebben we als geweldig ervaren), maar…

… binnen open gaan heeft geen zin, volgens de 1,5 meter voorwaarden kunnen we dan met pijn en moeite ergens zes mensen kwijt en moeten we er goed op letten dat ze zich niet zomaar gaan verplaatsen. Dat gaan we niet doen en die plekken zijn dus niet te gebruiken en reserveren we nu voor onze medewerkers en de directie.

We zijn open met ons terras dat inmiddels een stukje uitgebreid is dankzij medewerking van onze buren (kapperszaak Cocopelo) waar nu ook een aantal stoelen en tafels staan waarmee we onze gewone terrascapaciteit kunnen handhaven (er is dus geen uitbreiding in het aantal stoelen!). Aanvankelijk weigerde de gemeente de uitbreiding maar kwam daarop terug na ons verzoek nog eens naar de situatie in de straat te kijken .

De openingstijden hadden we even aangepast, maar vanaf 14 juni houden we weer onze vaste openingstijden aan. De enige uitzondering is dat we in het weekeinde niet open zijn tot 02.00 uur want het terras moet om 01.00 uur dicht (behalve als het warme zomerdagen zijn – overdags boven de 25 graden – en het toegestaan is tot 02.00 uur door te gaan).

Dus openingstijden

Zondag tot en met dinsdag: 16.00 – 00.00 uur

Woensdag t/m zaterdag: 16.00 – 01.00 uur

Reserveren van stoelen is niet mogelijk. Wel moet je je buiten bij het afscheidingsschot even melden bij de medewerker als je op een lege plek op het terras wil gaan zitten. Die geeft daar wel of niet toestemming voor. Als er geen plek is heeft het ook geen zin om je te melden want we doen niet aan reserveringen, we verzoeken je dan om door te lopen (sorry, wij hebben dit ook niet bedacht…).

We vragen iedereen de huisregels (die iedere dag kunnen veranderen) te respecteren en uiteraard de landelijke regels: wie ziek is of zich niet lekker voelt, vragen beleefd we om thuis te blijven.

Post navigation